Àpats informals. Fondues, raclettes, bufets freds

BALIU, GLORIA

Autor: Baliu De Kirchner, Glòria

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Àpats informals. Fondues, raclettes, bufets freds

Àpats informals. Fondues, raclettes, bufets freds

10,99€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VERNAL
Publicación:
04/03/1996
Colección:
CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Fondues, raclette, dips, hamburgueses, blinis, crêpes, bufets fredsGlòria Baliu ens convida, amb exquisideses com ara aquestes, a preparar amb tots els ets i uts els millors àpats informals: a seure a taula envoltats d'amics o parents pr

Fondues, raclette, dips, hamburgueses, blinis, crêpes, bufets fredsGlòria Baliu ens convida, amb exquisideses com ara aquestes, a preparar amb tots els ets i uts els millors àpats informals: a seure a taula envoltats d'amics o parents pr
Leer más

Más libros de Baliu De Kirchner, Glòria

Más información del libro

Àpats informals. Fondues, raclettes, bufets freds

Editorial:
VERNAL
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-8256-246-9
EAN:
9788482562469
Nº páginas:
148
Colección:
CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
10 mm
Ancho:
10 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Glòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títols tan coneguts com La cuina ràpida, Cuina per als qui no saben cuinar, La cuina de mar i muntanya, Mengem bé, Àpats informals i Pastissos, gelats i postres.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar